0.07 ΕΝΑ ΜΗΚΟΣ VOLUME C/D

Mixed Size Mega Volume Eyelashes Extension
0.07 ΕΝΑ ΜΗΚΟΣ VOLUME /V PROFESSIONAL SERIES C/D

Αναλώσιμα extension Βλεφαρίδων ,0.07 Ένα Μήκος  VOLUME /V PROFESSIONAL SERIES είναι ιδανικές για δημιουργία αποτελέσματος όγκου 2D-6D πολύ ελαφριές και μαλακές βλεφαρίδες. D, C καμπυλότητα  διαθέσιμες σε πάχος 0,07 ώστε να μπορείτε να επιλέξετε ποια εμφάνιση θέλετε να δημιουργήσετε για τους πελάτες σας.

Το Vlefarides.Gr προσφέρει υψηλής ποιότητας υλικά για την παραγωγή των βλεφαρίδων που θα ικανοποιήσουν τους  πελάτες σας. Οι πρώτες ύλες υπόκεινται σε αυστηρό ποιοτικό έλεγχο και οι βλεφαρίδες κατασκευάζονται σε υψηλές θερμοκρασίες για να δημιουργήσουν την καμπυλότητα. Αυτό τις  καθιστά ανθεκτικές σε νερό και θερμότητα. Η ποιότητα των επεκτάσεων βλεφαρίδας αποτελεί το βασικό στοιχείο για έναν επιτυχημένο Lashmaker.

Νέο Προϊόν Από το www.Vlefarides.gr *

Αναλώσιμα extension Βλεφαρίδων 0.07 Ένα Μήκος Volume V PROFESSIONAL SERIES  είναι συσκευασίες με τις επεκτάσεις προ-ευθυγραμμισμένες σε λωρίδες που καθιστούν εύκολο να αποκολληθούν κατά τη διάρκεια της επέκτασης των βλεφαρίδων . Το μέγεθος και το βάρος τους είναι πολύ κοντά στο φυσικό βλέφαρο που τις καθιστά ιδανικές για τη δημιουργία μιας φυσικής, καθημερινής εμφάνισης με λαμπερό αποτέλεσμα.

 ” www.Vlefarides.gr “ Συμβουλές:

Χρησιμοποιείται με την σωστή κόλλα V PROFESSIONAL SERIES  επέκτασης βλεφαρίδας, το 0.07 Ένα Μήκος Volume  Lashes Extension σας εγγυάται διατήρηση της επέκτασης, λαμπερή εμφάνιση και πολλούς ευτυχισμένους πελάτες.

Δεν είστε βέβαιοι πώς να κάνετε την καλύτερη εφαρμογή επέκτασης  βλεφαρίδας ;

Αποκτήστε τις καλύτερες συμβουλές και τεχνικές των “Vlefarides.Gr” Σεμιναρίων.

Τα Extension βλεφαρίδων 0.07 Ένα Μήκος  Volume V PROFESSIONAL SERIES  είναι luxury ποιότητας  Cashmere τοποθετημένες σε μία ειδικά σχεδιασμένη λωρίδας με κόλλα. Η οποία βοηθάει τις βλεφαρίδες να απλωθούν και να σχηματίσουν πιο εύκολα βεντάλιες. 

Η νέα σχεδιασμένη λεπτή λωρίδα κόλλας με μικρές εσοχές βοηθάει πιο εύκολα να απλωθούν και να φτιάξουν Mega Volume βεντάλιες.

 Διατίθενται σε C και D curl.

Οί V PROFESIONAL SERIES eyelashes Βλεφαρίδες είναι 100% χειροποίητες με πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας. Κάθε προϊόν κατασκευάζεται σύμφωνα με τα πρότυπα ISO και έχει να προσφέρει ένα πολυτελές αποτέλεσμα!

Προσφορά

Τιμή κασετίνας

17 / τεμάχιο
  • Περιλαμβάνει ΦΠΑ
  • Αντικαταβολή
  • Δωρεάν αποστολή με παραγγελία 4 τεμ και πάνω