0.15 ΕΝΑ ΜΗΚΟΣ CLASSIC C/D

Mixed Size Mega Volume Eyelashes Extension
Επαγγελματικά Προϊόντα εξτενσιον βλεφαρίδων
0.15 Ένα Μήκος VOLUME/CLASSIC V PROFESSIONAL SERIES

Επαγγελματικά Προϊόντα εξτενσιον  βλεφαρίδων 0.15 Ένα Μήκος CLASSIC/V PROFESSIONAL SERIES επεκτάσεις βλεφαρίδων είναι εξαιρετικές για την τεχνική εφαρμογής μία προς μία (ONE BY ONE). Είναι τέλεια για τη δημιουργία CLASSIC σετ. Οι C και D καμπυλότητα διατίθενται σε πάχος 0,15, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε ποια εμφάνιση θέλετε να δημιουργήσετε για τους πελάτες σας.

Αυτό είναι ένα εξαιρετικό προϊόν εάν είστε νέος στις επεκτάσεις βλεφαρίδων. Περιέχει τα πιο δημοφιλή μήκη και είναι ιδανικό για τους Lash Makers και τους λάτρεις της μόδας που ξεκινούν απλά ή απλά θέλουν να δοκιμάσουν τις νέες βλεφαρίδες V PROFESSIONAL SERIES.

Νέο Προϊόν Από το www.Vlefarides.gr *

Επαγγελματικά Προϊόντα εξτενσιον (extension) βλεφαρίδων 0.15 Ένα Μήκος CLASSIC/V PROFESSIONAL SERIES επεκτάσεις βλεφαρίδας. Είναι συσκευασίες μικτού μήκους διαθέσιμες σε C και D καμπυλότητα. Είναι συσκευασίες με τις επεκτάσεις προ-ευθυγραμμισμένες σε λωρίδες που καθιστούν εύκολο να αποκολληθούν κατά τη διάρκεια της επέκτασης των βλεφαρίδων . Το μέγεθος και το βάρος τους είναι πολύ κοντά στο φυσικό βλέφαρο που τις καθιστά ιδανικές για τη δημιουργία μιας φυσικής, καθημερινής εμφάνισης με λαμπερό αποτέλεσμα.

 ” www.Vlefarides.gr “ Συμβουλές:

Χρησιμοποιείται με την σωστή κόλλα V PROFESSIONAL SERIES  επέκτασης βλεφαρίδας. Το 0.15 Ένα Μήκος CLASSIC Lashes Extension σας εγγυάται διατήρηση της επέκτασης, λαμπερή εμφάνιση και πολλούς ευτυχισμένους πελάτες.

Δεν είστε βέβαιοι πώς να κάνετε την καλύτερη εφαρμογή επέκτασης  βλεφαρίδας ;

Αποκτήστε τις καλύτερες συμβουλές και τεχνικές των “Vlefarides.Gr” Σεμιναρίων.

 Διατίθενται σε C και D curl.

Τα Επαγγελματικά Προϊόντα εξτενσιον (extension) βλεφαρίδων 0.15 Ένα Μήκος   V PROFESSIONAL SERIES  είναι luxury ποιότητας  Cashmere. Τοποθετημένες σε μία ειδικά σχεδιασμένη λωρίδας με κόλλα. Η οποία βοηθάει τις βλεφαρίδες να απλωθούν ομοιόμορφα για ένα πλούσιο αποτέλεσμα .

Η νέα σχεδιασμένη λεπτή λωρίδα κόλλας με μικρές εσοχές βοηθάει πιο εύκολα να απλωθούν και να φτιάξουν luxury αποτελέσματα.

Οί V PROFESSIONAL SERIES eyelashes είναι 100% χειροποίητες με πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας. Κάθε προϊόν κατασκευάζεται σύμφωνα με τα πρότυπα ISO και έχει να προσφέρει ένα πολυτελές αποτέλεσμα!

Προσφορά

Τιμή κασετίνας

17 / τεμάχιο
  • Περιλαμβάνει ΦΠΑ
  • Αντικαταβολή
  • Δωρεάν αποστολή με παραγγελία 4 τεμ και πάνω