Επικοινωνία

Τα  Extensions βλεφαρίδων σου χαρίζουν έντονο βλέμμα και σε γεμίζουν αυτοπεποίθηση. Το φυσικό αποτέλεσμα   είναι όμοιο με τις φυσικές σου βλεφαρίδες.Για να έχεις αυτό το φυσικό αποτέλεσμα  Extensions βλεφαρίδων θα πρέπει να να απευθυνθείς  σε πιστοποιημένους τεχνίτες.Θα πρέπει να έχεις κάνει μία εμπεριστατωμένη έρευνα, και να ζητήσεις να δεις προηγούμενα αποτελέσματα από την δουλειά τους.

Η διαδικασία της τοποθέτησης δεν είναι επώδυνη και οι φυσικές μας βλεφαρίδες θα παραμείνουν αναλλοίωτες με βάση την φυσιολογική εναλλαγή τριχών στον άνθρωπο.

Πρέπει να  εμπιστευτείς έναν πιστοποιημένο και έμπειρο τεχνίτη όπως τους extensionist που παρέχει το Vlefarides.Gr   ώστε  το αποτέλεσμα να είναι άρτιο και οι φυσικές σου βλεφαρίδες να μην  καταστραφούν.

Το  vlefarides.Gr  είναι η λύση  που ψάχνεις .

Εδώ θα βρεις  

-ΑΣΦΑΛΕΙΑ –

-ΥΓΙΕΙΝΗ –

-ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ LASH MAKERS-

και ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ εγκεκριμένα προϊόντα .

  • Εφαρμογή τοποθέτηση  εξτενσιον βλεφαρίδων  

One by One

Volume – Mega Volume 3d-4d-6d-10d

Bottom  

από την κορυφαία  Master Pro Maria Pallidou

 

Η εκμάθηση πώς να εφαρμόζετε σωστά τις επεκτάσεις των eyelashes extension  με συμβουλές, εξάσκηση  και σωστή τεχνική από την αρχή μπορεί να σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο και χρήμα στο τέλος! Εγγραφείτε για μαθήματα extension βλεφαρίδων από τους Masters Lash Maker V PROFESSIONAL SERIES !

  • Προϊόντα

Yψηλής ποιότητας υλικά για την παραγωγή των extension βλεφαρίδων που θα ικανοποιήσουν τους  πελάτες σας. Οι πρώτες ύλες υπόκεινται σε αυστηρό ποιοτικό έλεγχο και οι βλεφαρίδες κατασκευάζονται σε υψηλές θερμοκρασίες για να δημιουργήσουν την καμπυλότητα. Αυτό τις  καθιστά ανθεκτικές σε νερό και θερμότητα. Η ποιότητα των επεκτάσεων βλεφαρίδας αποτελεί το βασικό στοιχείο για έναν επιτυχημένο Lash Maker.

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Διεύθυνση
Σπάρτης 15
Βάρη Αττικής , ΤΚ 16672, 

Τηλ:6975528652

Ώρες
Δευτέρα—Παρασκευή: 9:00πμ–5:00μμ
Σάββατο : 11:00πμ–3:00μμ