Σχετικά με μας

eyelashes extension

 V PROFESSIONAL series 

Επαγγελματικά Προϊόντα Eyelashes Extension

«Μια γυναίκα είναι πολλές φορές σαν μια σακούλα τσάι – δεν μπορείς να πεις πόσο δυνατή είναι μέχρι να την βάλεις στο ζεστό νερό…. άλλες διαλύονται, άλλες μετατρέπονται σε κάτι μοναδικό & υπέροχο…! »

Ελέανορ Ρούσβελτ

Τρίχα Τρίχα Σεμινάρια

Στη σημερινή εποχή οι γυναίκες καλούνται να ενσαρκώσουν πολλούς ρόλους: Είναι εργαζόμενες, μητέρες, σύζυγοι, επαγγελματίες …αρκετοί  απαιτητικοί ρόλοι  σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Με σεβασμό στην σύγχρονη γυναίκα δημιουργήσαμε προϊόντα ομορφιάς  με  στόχο  και προτεραιότητα  την  ταχύτητα και την διάρκεια της απαραίτητης καθημερινής γυναικείας περιποίησης.

Η V Professional Series Eyelashes Extension παράγετε για την  MEDnART GR σύμφωνα με τις ISO προδιαγραφές και τα ευρωπαϊκά standards με αποτέλεσμα  την ποιότητα των προϊόντων και την  ασφάλεια της σύγχρονης γυναίκας.

Εμείς στην VLEFARIDES.GR υστέρα  από την πολυετή εμπειρία μας στο χώρο των ιατρικών και  καλλυντικών προϊόντων παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες τοποθέτησης και εκμάθησης εφαρμογής  των luxury προϊόντων μας  .

eyelashes extension Σεμινάρια

Σεμινάρια εκμάθησης εφαρμογής (τοποθέτησης ) Eyelashes Extension One by One ,Volume ,Bottom  από την κορυφαία  Master Pro Maria Pallidou

Εφαρμογή τοποθέτηση  εξτενσιον βλεφαρίδων  One by One ,Volume ,Bottom  από την κορυφαία  Master Pro Maria Pallidou

τοποθέτηση extension βλεφαρίδων

Μαρία Παλλiδου Master Pro