Χρωματιστές

ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ D-CURL 0.07 MIXED SIZE DARK BROWN LASHES/V PROFFESIONAL SERIES​​

Οι “V PROFFESIONAL SERIES from “Vlefarides.Gr” 0,07 Μήκος mixed Σκούρο Καφέ (Dark brown)  Βλεφαρίδες Επεκτάσεις είναι σειρές μικτού μήκους που διατίθενται σε καμπυλότητα C και D.

Η συσκευασία συνδυάζει 8 διαφορετικά μήκη, εξοικονομώντας σας από το να έχετε 8 διαφορετικές συσκευασίες.Η συσκευασία περιλαμβάνει τα ακόλουθα μήκη:8mm, 9mm, 9mm, 10mm, 10mm, 11mm, 11mm, 12mm, 12mm, 13mm, 13mm, 14mm, 14mm, 15mm, 15mm, 16mm.

Είναι προ-ευθυγραμμισμένες σε ταινίες που τους καθιστά εύκολο να αποσπαστούν από την συσκευασία κατά τη διάρκεια της εφαρμογής της επέκτασης των βλεφαρίδων.

Το μέγεθος και το βάρος τους είναι πολύ κοντά στη φυσική βλεφαρίδα που τα καθιστά ιδανικά για τη δημιουργία μιας φυσικής, καθημερινής εμφάνισης με λαμπερό αποτέλεσμα.

Συμβουλές από “Vlefarides.Gr”:

Χρησιμοποιείται με τη σωστή συγκολλητική ουσία επέκτασης βλεφαρίδας, οι βλεφαρίδες 0,07 Μήκος mixed καφέ χρώματος σας εγγυώνται μια μεγάλη συγκράτηση, λαμπερή εμφάνιση και πολλούς ευτυχείς πελάτες.

Δεν είστε σίγουροι πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο την επέκταση των βλεφαρίδων σας; Ελάτε να μάθετε τις καλύτερες συμβουλές και τεχνικές της στα σεμινάρια από το “Vlefarides.Gr”

Προσφορά

Τιμή κασετίνας

17 / τεμάχιο
  • Περιλαμβάνει ΦΠΑ
  • Αντικαταβολή
  • Δωρεάν αποστολή με παραγγελία 4 τεμ και πάνω