0.10 ΕΝΑ ΜΗΚΟΣ VOLUME CLASSIC C/D

Mixed Size Mega Volume Eyelashes Extension
0.10 Ένα Μήκος VOLUME/CLASSIC V PROFESSIONAL SERIES

Για Lashmaker με απαιτήσεις 0.10 Ένα Μήκος VOLUME/CLASSIC V PROFESSIONAL SERIES επεκτάσεις βλεφαρίδας είναι εξαιρετικές τόσο για τις τεχνικές RUSSIAN VOLUME,HYBRID  όσο και για την ONE by ONE. Είναι πολύ ελαφρές και απαλές βλεφαρίδες.Είναι ιδανικές για τη δημιουργία ενός CLASSIC (ONE by ONE)  ή HYBRID  (2D). Οι C και D καμπυλότητα  πάχους 0,10  διαθέτετε ώστε να μπορείτε να επιλέξετε ποια εμφάνιση θέλετε να δημιουργήσετε για τους πελάτες σας. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό προϊόν εάν είστε νέος στις επεκτάσεις βλεφαρίδων που περιέχει τα πιο δημοφιλή μήκη. Για αυτό  είναι ιδανικό για Lashmaker  που μόλις ξεκινούν ή απλά θέλουν να δοκιμάσουν τις νέες βλεφαρίδες V PROFESSIONAL SERIES.

Νέο Προϊόν Από το www.Vlefarides.gr *

0.10 Ένα Μήκος VOLUME/CLASSIC V PROFESSIONAL SERIES είναι συσκευασίες με τις επεκτάσεις προ-ευθυγραμμισμένες σε λωρίδες που καθιστούν εύκολο να αποκολληθούν κατά τη διάρκεια της επέκτασης των βλεφαρίδων . Το μέγεθος και το βάρος τους είναι πολύ κοντά στο φυσικό βλέφαρο. Έτσι τις καθιστά ιδανικές για τη δημιουργία μιας φυσικής, καθημερινής εμφάνισης με λαμπερό αποτέλεσμα.

 ” www.Vlefarides.gr “ Συμβουλές:

Χρησιμοποιείται με την σωστή κόλλα V PROFESSIONAL SERIES  επέκτασης βλεφαρίδας, το 0.10 Ένα Μήκος VOLUME/CLASSIC Lashes Extension σας εγγυάται διατήρηση της επέκτασης, λαμπερή εμφάνιση και πολλούς ευτυχισμένους πελάτες.

Δεν είστε βέβαιοι πώς να κάνετε την καλύτερη εφαρμογή επέκτασης  βλεφαρίδας ;

Αποκτήστε τις καλύτερες συμβουλές και τεχνικές των “Vlefarides.Gr” Σεμιναρίων.

 Διατίθενται σε C και D curl.

Οι Extension βλεφαρίδας  0.10 Ένα Μήκος  Volume V PROFESSIONAL SERIES  είναι luxury ποιότητας  Cashmere τοποθετημένες σε μία ειδικά σχεδιασμένη λωρίδας με κόλλα. Η οποία βοηθάει τις βλεφαρίδες να απλωθούν και να σχηματίσουν πιο εύκολα βεντάλιες. 

Η νέα σχεδιασμένη λεπτή λωρίδα κόλλας με μικρές εσοχές βοηθάει πιο εύκολα να απλωθούν και να φτιάξουν Mega Volume βεντάλιες.

Οί V PROFESSIONAL SERIES eyelashes είναι 100% χειροποίητες με πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας. Κάθε προϊόν κατασκευάζεται σύμφωνα με τα πρότυπα ISO και έχει να προσφέρει ένα πολυτελές αποτέλεσμα!

Προσφορά

Τιμή κασετίνας

17 / τεμάχιο
  • Περιλαμβάνει ΦΠΑ
  • Αντικαταβολή
  • Δωρεάν αποστολή με παραγγελία 4 τεμ και πάνω