0.03 ΕΝΑ ΜΗΚΟΣ MEGA VOLUME C/D

extension εξτενσιον βλεφαρίδων Αθήνα
0.03 MEGA VOLUME EXTENSION EYELASHES
0.03 ενα μηκοσ Mega Volume V PROFESSIONAL SERIES  

Extension (εξτενσιον) βλεφαρίδων με 0.03 Ένα Μήκος Mega Volume V PROFESSIONAL SERIES  βλεφαρίδες .Είναι οι   Νέες Επαναστατικές βλεφαρίδες για επέκταση όγκου στην αγορά. Οι βλεφαρίδες MEGA VOLUME V PROFESSIONAL SERIES είναι απαλές και εξαιρετικά ελαφρές. Ιδανικές για τη δημιουργία του MEGA Russian Volume δημιουργίας μέχρι και 14D! H Ειδικά ανεπτυγμένη φόρμουλα κάνει αυτές τις βλεφαρίδες ιδανικές  για  fulfill αποτέλεσμα. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό προϊόν για πολύ έμπειρους Lash Makers . Που είναι άνετοι να δουλεύουν σε αποτελέσματα από 5D και πάνω. Αυτά τα πακέτα πολλαπλών διαστάσεων είναι ιδανικά για Lash Makers  που επιθυμούν να δοκιμάσουν τις νέες βλεφαρίδες V PROFESSIONAL SERIES.

Νέο Προϊόν Από το www.Vlefarides.gr *

Extension (εξτενσιον) βλεφαρίδων 0.03 Ένα Μήκος Mega Volume V PROFESSIONAL SERIES  είναι συσκευασίες με τις επεκτάσεις προ-ευθυγραμμισμένες σε λωρίδες που καθιστούν εύκολο να αποκολληθούν κατά τη διάρκεια της επέκτασης των βλεφαρίδων .

Το μέγεθος και το βάρος τους είναι πολύ κοντά στο φυσικό βλέφαρο που τις καθιστά ιδανικές για τη δημιουργία μιας φυσικής, καθημερινής εμφάνισης με λαμπερό αποτέλεσμα.

 ” www.Vlefarides.gr “ Συμβουλές:

Χρησιμοποιείται με την σωστή κόλλα V PROFESSIONAL SERIES  επέκτασης βλεφαρίδας, το Extension βλεφαρίδας 0,03 Ένα Μήκος Mega Volume Lash Extensions σας εγγυάται διατήρηση της επέκτασης .Λαμπερή εμφάνιση και πολλούς ευτυχισμένους πελάτες.

Δεν είστε βέβαιοι πώς να κάνετε την καλύτερη εφαρμογή επέκτασης  βλεφαρίδας ;

Αποκτήστε τις καλύτερες συμβουλές και τεχνικές των “Vlefarides.Gr” Σεμιναρίων

 Διατίθενται σε C και D curl.

Οι Extension βλεφαρίδων  0.03 Ένα Μήκος Mega Volume V PROFESSIONAL SERIES  είναι luxury ποιότητας  Cashmere τοποθετημένες σε μία ειδικά σχεδιασμένη λωρίδας με κόλλα. Η οποία βοηθάει τις βλεφαρίδες να απλωθούν και να σχηματίσουν πιο εύκολα βεντάλιες. 

Η νέα σχεδιασμένη λεπτή λωρίδα κόλλας με μικρές εσοχές βοηθάει πιο εύκολα να απλωθούν και να φτιάξουν Mega Volume βεντάλιες.

Οι συσκευασίες  με τα extension βλεφαρίδας διαθέτουν 16 λωρίδες, 25% περισσότερες από μια κανονική συσκευασία.

Οί V PROFESSIONAL SERIES eyelashes είναι 100% χειροποίητες με πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας. Κάθε προϊόν κατασκευάζεται σύμφωνα με τα πρότυπα ISO και έχει να προσφέρει ένα πολυτελές αποτέλεσμα!

Προσφορά

Τιμή κασετίνας

17 / τεμάχιο
  • Περιλαμβάνει ΦΠΑ
  • Αντικαταβολή
  • Δωρεάν αποστολή με παραγγελία 4 τεμ και πάνω